torsdag 5 maj 2011

Valborg

Majbrasa och tusen människor som grillar i parken, ja men vilket supertillfälle att ha miljöträning med Dexter!
Så på valborg fick lillen följa med oss till "tallriken" i pildammsparken, där han är varje dag och troligen ser som sin bakgård, men den såg något annorlunda ut idag...
Mycket folk, men vi hittade en ledig fläck i gräset där vi bredde ut filtar och tände grillen. Dexter var ganska oberörd av allt folk, ville mest bara hälsa på alla som gick förbi.

Det spelades hög musik, folk skrek och levde om, men Dexter lade sig på filten och vilade. Jill, Martin och deras lille son Charlie, 1 år, var med och Charlie älskar hundar. Han och Dexter har träffats förut och det har gått bra, Dexter kan bli lite för uppspelt ibland bara. Charlie ville vara med Dexter hela tiden på valborg, tycket det var roligt att klappa och titta, och få en och annan blöt puss i ansiktet. Dexter var duktig, jag fick hålla i honom ifall han fick för sig att hoppa upp på Charlie, men mest satt han stilla och lät Charlie klappa och hålla på.

Så var det dags för oss att äta, Dexter låg mellan Ingegerd och mig och vi testade att sätta vars en tallrik på filten framför oss och äta. Dexter försökte nosa en gång, men det räckte att jag sa "nej" en gång så lade han sig till ro igen och vi kunde lugnt äta. Vi var alla grymt imponerade!!

Efter två timmar var det show, kör som sjöng in våren, dansare och några som trummade, högt ljud och massa blixtrande ljud. Dexter satt lugnt och brydde sig inte.
Så tände de tillslut elden, det var ganska kallt så vi gick hem strax efter elden tänts. Vi bjöd folket vi grillat med hem till oss, men vid detta laget var Dexter slut så han låg utslagen på golvet i vardagsrummet och brydde sig inte om att mingla med gästerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar