tisdag 24 augusti 2010

Vår nya familjemedlem!


Då har dagen äntligen kommit då vi skulle få tillökning i familjen!
När Patrik kom hem från jobbet stod Linda påklädd i hallen och väntade på att vi skulle få åka iväg och hämta hem vår nya familjemedlem.

Hos uppfödaren Pia fick vi en del information men ingen av oss var mottagliga för det just då, vi hade bara ögon för vår lilla valp.
Innan bilfärden till Malmö försökte vi oss på en liten kisserunda på innergården men eftersom det är en snabb krabat så fick han prova sitt koppel för första gången. Dexter verkade inte bry sig nämnvärt om det men han uträttade dock inget.

Bilresan gick bra, han fick köttbullar och mycket kel under resan och till sist somnade han för att vakna när vi nästan var hemma. Vi tog en liten runda i Pildammsparken och nu kissade han, massa beröm och mer köttbulle =)

Hemma i sin nya bostad sprang han runt och spanade in läget innan han ägnade oss någon uppmärksamhet. När vi sedan satte oss på golvet kom han fram och busade, han gillar att rivas med klorna i ansiktet, något vi inte är lika förtjusta i.

Vi har varit ute flera gånger under kvällen och betett oss fjantigt överlyckliga när han kissat!
Han följer oss jättefint, haft han i koppel ute och det har gått över förväntan!
Så det har varit en händelserik kväll, omtumlande för lille Dexter, kul för oss.

3 kommentarer:

  1. Grattis! Vilken söt liten krabat, han liknar en mini-Enzo. Jag väntar med spänning på att höra vad han tänker äta upp först. ;)

    SvaraRadera
  2. Så underbart roligt -. och knasiga hundägare som jublar över en liten bajskorv ute är bara hälsosamt i malmös kleentel av befolkning ;)

    Nu kommer jag följa, med stor spänning era nätter med sömnlöshet och dagar med gumpaskor utan häldelar ;)

    SvaraRadera
  3. Jag tror det kommerr att gå jättebra. TV'n sitter för högt upp för att han ska kunna pinka på den och så länge husse och matte ser till att det finns gott om goda tuggleksaker så ska nog gnag-fasen klaras av ganska så bra.

    SvaraRadera