onsdag 12 januari 2011

Dexter 6 månader

Mellandagarna spenderades i Everöd hos Lindas föräldrar. Deras pudel Sappo och Dexter kommer inte riktigt överens så man fick hålla koll på de så de inte rök ihop. Dexter vill ju leka hela tiden och Sappo har ont i bakdelen och vill inte men säger inte heller ifrån ordentligt.
Det gick inte riktigt att ha några ben heller utan att det blev slagsmål så lite som små barn kändes det, gick inte riktigt att slappna av.

En sak som däremot var väldigt skön var att bara kunna släppa ut hundarna i trädgården. Tyvärr låg det lite mat till fåglarna, bröd, morötter m.m och eftersom Dexter är en väldigt matglad hund sprang han dit direkt istället. Försökte man ta bort honom därifrån så blev han genast vaktig och attackerade så man fick försöka mota bort honom med foten och ta över maten. Lite trist att det ska vara så men det är bara när han hittar saker ute som det är så, annars går det bra att ta saker ifrån honom.

Dexter hittade snabbt sin favoritspaningsplats.


Och favoritsovplats



En del långa skogspromenader blev det med och eftersom det var under 10 minus hade vi skaffat ett nytt varmt täcke till Dexter. Det visade sig vara lite för stort men med hjälp av mormor så fixades det hela till, Dexter säger tack!

Inte varje dag man får stå på bordet!

Dagen när Dexter fyllde 6 månader, den 29 December så skämtade jag om att han kunde vara könsmogen nu och det första han gör är att lyfta på benet när han kissade. Inte "riktigt" men ändå, husse blev jättestolt över sin lilla grabb som håller på att växa upp till en man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar